Oudervereniging

IMG 8783 

 

Beste ouders, 

Tof dat u ook even naar onze oudervereniging 'HAPPY HANDS' kijkt. De oudervereniging is een schakel tussen thuis en school. Onze oudervereniging geeft je als ouder de kans actief betrokken te zijn bij het samen school maken met het schoolteam, de leerlingen en de ouders. Een paar keer per jaar komen we samen om leuke dingen te organiseren maar ook om onze beleving van de gang van zaken te bespreken, actuele zaken zoals vorig jaar het ruilen van kaarten alsook thema’s die de school actief stuurt zoals verkeer, milieu en gezondheid. De oudervereniging staat open voor ideeën en voorstellen en alle schoolaangaande zaken zijn bespreekbaar. 

De kern van de oudervereniging is grotendeels een vaste groep maar nieuwe leden worden elk jaar met open armen ontvangen. Soms hebben we een drukkere periode in ons leven en past het even niet maar dat kennen we allemaal en is geen enkel probleem.

Het grootste deel van onze oudervereniging bestaat dan ook uit de Helpende Handen. Zij zijn de mensen die het mogelijk maken dat ideeën omgezet worden in daden. De ouders die komen helpen bij activiteiten wanneer het hun past en zonder enige verdere verplichting. Vind je het fijn om te komen helpen schminken bij de musical, de dozen wafels te helpen sorteren, aan een kraampje te staan bij het tuinfeest of het decor mee op te bouwen? Onze oudervereniging heet je van harte welkom als Helpende Hand.


Als ouders maken wij mee school, staan we een voetje dichter bij het gebeuren op school en maken we vooral veel plezier want ook voor ons kan school leuk zijn. Wil jij ook meedoen aan de verrijking van het schoolleven van de kinderen of heb je gewoon een vraag aan ons, een opmerking, of een idee, twijfel niet en spreek ons aan op de speelplaats of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
Met vriendelijke groet,

Hilde Havermaet 
Voorzitter Oudervereniging

 

documenten Oudervereniging

 

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.