Groene school!

Op onze school hebben we een prachtig, ruim domein met veel groen aan de stadsrand van Lier. We proberen dit groen zo optimaal mogelijk te benutten.  Onze leerlingen van de kleuterschool kunnen genieten van een groene speelplaats met allerlei verschillen de speeltuigen. Voor onze leerlingen van de lagere school hebben we een speelbos waar de leerlingen tijdens de pauze naar hartenlust kunnen ravotten. In dit bos krijgen de leerlingen de vrijheid om te genieten van de natuur. Tevens kunnen de leerlingen van de lagere school genieten van een grote speelplaats waar ook ons lees- en rusthuisje gelegen is.
kampen te bouwen of te klimmen en klauteren op het apenparcours.Bij goed weer vind je ook regelmatig een klasgroep op ontdekking in onze tuin.
 
Daarnaast trekken we er ook regelmatig op uit in de wijde schoolomgeving. Levensecht leren. Dat vinden we heel belangrijk!
 
Kortom heeft onze school een hart voor de natuur; zo sorteren we afval en houden onze leerlingen met een beurtrol het domein proper. We houden ook jaarlijks een opruimactie in de burt.
We denken ook aan de gezondheid van onze bengels. We drinken elke dag water en hebben op donderdag een vaste fruitdag.