10op10

Werkgroep Verkeer: 10op10

 

Sinds het schooljaar 2009 – 2010 Hebben we op onze school een verkeerswerkgroep die allerhande projecten opstelt i.f.v. verkeersveilligheid en verkeerseducatie.

In het verleden werd hiervoor samengewerkt met 10op10. Dit is een organisatie van de provincie Antwerpen die scholen op alle manieren ondersteunt bij verkeersopvoeding.

Omwille van onze inspanningen zijn wij met onze school reeds verschillende keren in aanmerking gekomen om te kunnen meegenieten van subsidies van de 10op10 commissie. Hiermee konden we het volgende  aankopen:

  • Loopfietsen voor de kleuters en kinderfietsen, Verkeersborden om een heus verkeersparcours op te maken, Leermethode ‘Knipperlicht’ (3e kleuterklas t.e.m. 6e leerjaar) welke zich specifiek richt naar verkeerseducatieve opvoeding, Aankoop van een fietskoffer waarmee onze leerlingen van 5 en 6 aan de slag kunnen. Hierdoor kent de fiets geen enkel geheim voor onze oudste leerlingen. Naast deze aankoop werd er bovendien een investering gedaan voor een prachtige leskoffer rondom de dode hoek.

Verder werkt de school voortdurend aan verschillende doorlopende projecten. Ook wordt er twee keer per jaar een verkeersweek op school georganiseerd.

In ons fotoalbum vindt u dan ook regelmatig foto's van onze verkeersactiviteiten.

U merkt het, wij zetten ons ten volle in om uw kind op een veilige manier doorheen het verkeer te helpen!

 

IMG 1869IMG 0679

IMG 4444IMG 4113

 

Bewaren

Bewaren

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.