Vriendenkring

De Vriendenkring heeft reeds een jarenlange traditie binnen de school. Door het inrichten van allerlei activiteiten slagen zij er steeds weer in om voor extra financiële middelen te zorgen. De opbrengsten van deze activiteiten gaan dan ook integraal naar onze leerlingen, zoals sinterklaasgeschenken, paaseieren, tussenkomsten in schoolreizen en leeruitstappen, aankoop van boekjes, educatieve spelletjes (bijvoorbeeld voor de verteltasjes). Kortom, allerlei zaken waarvoor het schoolbudget ontoereikend is.


De Vriendenkring "Basisschool Stadspark" vindt het belangrijk dat onze kinderen zich goed voelen op school en wil daar een steentje toe bijdragen. Heb je zin om mee te doen? Kom dan in de (vrienden)kring!
De vereniging heeft maar één betrachting : 

aan ALLE leerlingen GELIJKE kansen geven!

Leden:

Bonné Cecile - Voorzitter, Claes Jozef, Goyvaerts Anita, Oppers Bieke, Palmans An, Smet Miranda, Van den Broeck Eef, Van den Broeck Raoul, Van Hoof Linda, Donckers Stef

 

 

De jaarlijkse vlaaien- en pizzaslag was een heus succes. Dankzij de inzet van onze leerlingen en de vele helpende handen konden we een mooi bedrag inzamelen. Dit jaar gaat het budget gebruikt worden voor de aankoop van een rusthuisje/leeshuisje op de speelplaats en de aankoop van nieuwe boeken voor de klasbibliotheken.

 

IMG 4701IMG 4707

 IMG 4715IMG 4718

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.