Vriendenkring

De Vriendenkring heeft reeds een jarenlange traditie binnen de school. Door het inrichten van allerlei activiteiten slagen zij er steeds weer in om voor extra financiële middelen te zorgen. De opbrengsten van deze activiteiten gaan dan ook integraal naar onze leerlingen, zoals sinterklaasgeschenken, paaseieren, tussenkomsten in schoolreizen en leeruitstappen, aankoop van boekjes, educatieve spelletjes (bijvoorbeeld voor de verteltasjes). Kortom, allerlei zaken waarvoor het schoolbudget ontoereikend is.

De Vriendenkring "Basisschool Stadspark" vindt het belangrijk dat onze kinderen zich goed voelen op school en wil daar een steentje toe bijdragen. Heb je zin om mee te doen? Kom dan in de (vrienden)kring!
De vereniging heeft maar één betrachting : 

aan ALLE leerlingen GELIJKE kansen geven!

Leden:

Cecile Bonné - Voorzitter, Jef Claes, Anita Goyvaerts, An Palmans, Miranda Smet, Eef Van den Broeck, Raoul Van den Broeck, Linda Van Hoof, Stef Donckers

 

De jaarlijkse vlaaien- en pizzaslag was opnieuw een heus succes. Dankzij de inzet van onze leerlingen, onze ouders en de vele helpende handen konden we een mooi bedrag inzamelen. Dit jaar wordt het budget gebruikt voor de aankoop van allerlei duurzame spelletjes voor de speelplaatswerking en voor de aankoop van nieuwe boeken in de klasbibliotheken.

 

IMG 4701IMG 4707

 IMG 4715IMG 4718

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.